Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Matkakohteet 2/3

Italian viisumi

Eurooppaan kuuluva alue, jossa on n. 60,81 miljoonaa asukasta, ja joka on liittynyt Schengenin sopimuksen piiriin ja lisäksi se on Euroopan unionin jäsen. Schengen-sopimuksen solmijana Italia on järjestänyt rajojen ylittämisen ilman järjestelmällisiä tarkastuksia noudattavaksi.

Itävallan viisumi

Eurooppaan kuuluva alue, jossa on n. 8,41 miljoonaa asukasta, ja joka on liittynyt Schengenin sopimuksen piiriin ja lisäksi se on Euroopan unionin jäsen. Schengen-sopimuksen solmijana Itävalta on järjestänyt rajojen ylittämisen ilman järjestelmällisiä tarkastuksia noudattavaksi.

Japanin viisumi

Aasiaan kuuluva alue, jossa on n. 126,65 miljoonaa asukasta.

Jemenin viisumi

Aasiaan kuuluva alue, jossa on n. 25,13 miljoonaa asukasta.

Kanadan viisumi

Amerikkaan kuuluva alue, jossa on n. 34,89 miljoonaa asukasta.

Kap Verden viisumi

Afrikkaan kuuluva alue, jossa on n. 0,56 miljoonaa asukasta. Sivulta löytyy 1 kpl lukijoiden jättämiä kommentteja, joista voi löytyä lisätietoja tämän paikan viisumikäytännöstä.

Kenian viisumi

Afrikkaan kuuluva alue, jossa on n. 43,01 miljoonaa asukasta.

Kiinan viisumi

Aasiaan kuuluva alue, jossa on n. 1347,35 miljoonaa asukasta.

Kreikan viisumi

Eurooppaan kuuluva alue, jossa on n. 9,90 miljoonaa asukasta, ja joka on liittynyt Schengenin sopimuksen piiriin ja lisäksi se on Euroopan unionin jäsen. Schengen-sopimuksen solmijana Kreikka on järjestänyt rajojen ylittämisen ilman järjestelmällisiä tarkastuksia noudattavaksi.

Kuuban viisumi

Amerikkaan kuuluva alue, jossa on n. 11,24 miljoonaa asukasta. Sivulta löytyy 2 kpl lukijoiden jättämiä kommentteja, joista voi löytyä lisätietoja tämän paikan viisumikäytännöstä.

Laosin viisumi

Aasiaan kuuluva alue, jossa on n. 6,50 miljoonaa asukasta.

Latvian viisumi

Eurooppaan kuuluva alue, jossa on n. 2,21 miljoonaa asukasta, ja joka on liittynyt Schengenin sopimuksen piiriin ja lisäksi se on Euroopan unionin jäsen. Schengen-sopimuksen solmijana Latvia on järjestänyt rajojen ylittämisen ilman järjestelmällisiä tarkastuksia noudattavaksi.

Liettuan viisumi

Eurooppaan kuuluva alue, jossa on n. 3,18 miljoonaa asukasta, ja joka on liittynyt Schengenin sopimuksen piiriin ja lisäksi se on Euroopan unionin jäsen. Schengen-sopimuksen solmijana Liettua on järjestänyt rajojen ylittämisen ilman järjestelmällisiä tarkastuksia noudattavaksi.

Malesian viisumi

Aasiaan kuuluva alue, jossa on n. 28,33 miljoonaa asukasta. Sivulta löytyy 1 kpl lukijoiden jättämiä kommentteja, joista voi löytyä lisätietoja tämän paikan viisumikäytännöstä.

Malin viisumi

Afrikkaan kuuluva alue, jossa on n. 14,51 miljoonaa asukasta.

Maltan viisumi

Eurooppaan kuuluva alue, jossa on n. 0,45 miljoonaa asukasta, ja joka on liittynyt Schengenin sopimuksen piiriin ja lisäksi se on Euroopan unionin jäsen. Schengen-sopimuksen solmijana Malta on järjestänyt rajojen ylittämisen ilman järjestelmällisiä tarkastuksia noudattavaksi. Sivulta löytyy 1 kpl lukijoiden jättämiä kommentteja, joista voi löytyä lisätietoja tämän paikan viisumikäytännöstä.

Marokon viisumi

Afrikkaan kuuluva alue, jossa on n. 32,64 miljoonaa asukasta.

Meksikon viisumi

Amerikkaan kuuluva alue, jossa on n. 112,33 miljoonaa asukasta.

Monacon viisumi

Eurooppaan kuuluva alue, jossa on n. 0,03 miljoonaa asukasta.

Nepalin viisumi

Aasiaan kuuluva alue, jossa on n. 29,33 miljoonaa asukasta.

Norjan viisumi

Eurooppaan kuuluva alue, jossa on n. 5,00 miljoonaa asukasta, ja joka on liittynyt Schengenin sopimuksen piiriin. Schengen-sopimuksen solmijana Norja on järjestänyt rajojen ylittämisen ilman järjestelmällisiä tarkastuksia noudattavaksi.

Omanin viisumi

Aasiaan kuuluva alue, jossa on n. 2,77 miljoonaa asukasta.

Panaman viisumi

Amerikkaan kuuluva alue, jossa on n. 3,40 miljoonaa asukasta.

Perun viisumi

Amerikkaan kuuluva alue, jossa on n. 29,49 miljoonaa asukasta.

Portugalin viisumi

Eurooppaan kuuluva alue, jossa on n. 10,58 miljoonaa asukasta, ja joka on liittynyt Schengenin sopimuksen piiriin ja lisäksi se on Euroopan unionin jäsen. Schengen-sopimuksen solmijana Portugali on järjestänyt rajojen ylittämisen ilman järjestelmällisiä tarkastuksia noudattavaksi.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.