Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Tarvitaanko viisumia?

Viron viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on Viro? Katso alta mitä muut sanovat. Viro on Eurooppaan kuuluva alue, jonka maakoodi on EE, ja joka on liittynyt Schengenin sopimuksen piiriin ja lisäksi se on Euroopan unionin jäsen. Sopimuksen jäsenmaana Viro on järjestänyt rajojen ylittämisen ilman järjestelmällisiä tarkastuksia noudattavaksi. Lisäksi se tarkoittaa käytännössä sitä, että viisumi on voimassa koko Schengen-alueella. Viro on noin 1,34 miljoonan asukkaan koti. Siellä euro on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella on täällä edustusto; suurlähetystö, konsulaatti tai kunniakonsuli, tai kaikkia näitä. Maalla on lähetystö Suomessa. Viimeisimmät matkustustiedotteet: Turvallisuustilanne on vakaa. Taskuvarkaudet ovat yleisiä. Kattava matkavakuutus on tarpeen. (Päivitetty 4250 päivää sitten.)

Viron liityttynä vuonna 2004 Euroopan Unioniin, eivät EU:n kansalaiset, eivätkä amerikkalaiset, australialaiset, kanadalaiset tai uusiseelantilaiset tarvitse enää viisumia Viroon.

Mielipiteet

silja 24. päivä elokuuta 2012

Viro on helppo matkakohde ja aika turvallinenkin etenkin jos tarkoituksena on nauttia maasta selvin päin.

Omar moalim Ali 21. päivä toukokuuta 2023

Mies

Kommentoitaessa julkaisua Viron viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.