Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Tarvitaanko viisumia?

Ukrainan viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on Ukraina? Katso alta mitä muut sanovat. Ukraina on Eurooppaan kuuluva alue, jonka maakoodi on UA, ja joka ei ainakaan tällä hetkellä kuulu Schengenin alueeseen. Koska alue ei kuulu Schengenin sopimuksen piiriin, viisumi ei ole voimassa kuin tässä maassa (mikäli tässä maassa viisumia tarvitaan). Jos maa olisi osa Schengen-verkkoa, samalla viisumilla pääsisi mihin tahansa muuhunkin Schengen-maahan. Ukraina on noin 45,88 miljoonan asukkaan koti. Siellä Ukrainan hryvnia on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella on täällä edustusto; suurlähetystö, konsulaatti tai kunniakonsuli, tai kaikkia näitä. Maalla on lähetystö Suomessa. Viimeisimmät matkustustiedotteet: Matkailu maassa turvallista normaalia varovaisuutta noudattaen. Liikenteessä oltava tarkkana. Taskuvarkaita runsaasti. (Päivitetty 4348 päivää sitten.)

Ukraina on myöntänyt viisumivapauden EU:n kansalaisille. Turisti saa oleskella maassa 90 päivää ilman viisumia.

Mielipiteet

Tietää 24. päivä elokuuta 2012

Jos matka kestää alle 3 kuukautta, viisumia ei pitäisi tarvita kun ollaan Euroopan Unionissa.

Kommentoitaessa julkaisua Ukrainan viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.