Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Tarvitaanko viisumia?

Turkin viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on Turkki? Katso alta mitä muut sanovat. Turkki on Eurooppaan kuuluva alue, jonka maakoodi on TR, ja joka ei ainakaan tällä hetkellä kuulu Schengenin alueeseen. Koska alue ei kuulu Schengenin sopimuksen piiriin, viisumi ei ole voimassa kuin tässä maassa (mikäli tässä maassa viisumia tarvitaan). Jos maa olisi osa Schengen-verkkoa, samalla viisumilla pääsisi mihin tahansa muuhunkin Schengen-maahan. Turkki on noin 74,72 miljoonan asukkaan koti. Siellä Turkin liira on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella on täällä edustusto; suurlähetystö, konsulaatti tai kunniakonsuli, tai kaikkia näitä. Maalla on lähetystö Suomessa. Viimeisimmät matkustustiedotteet: Etenkin Itä-Turkissa sotilaisiin ja poliisiin kohdistuvia terrori-iskuja. Iskuja tehdään muuallakin Turkissa ja myös siviilikohteisiin. (Päivitetty 4291 päivää sitten.)

Suomen kansalainen ei tarvitse Turkkiin viisumia, jos matka kestää alle 90 vuorokautta.

Mielipiteet

Tietää 24. päivä elokuuta 2012

Ainakaan Aurinkomatkojen mukaan suomalaisen ei tarvitse varata viisumia Turkkiin matkustaessa, kunhan matka kestää alle 90 vuorokautta.

Kommentoitaessa julkaisua Turkin viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.