Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Tarvitaanko viisumia?

Unkarin viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on Unkari? Katso alta mitä muut sanovat. Unkari on Eurooppaan kuuluva alue, jonka maakoodi on HU, ja joka on liittynyt Schengenin sopimuksen piiriin ja lisäksi se on Euroopan unionin jäsen. Sopimuksen jäsenmaana Unkari on järjestänyt rajojen ylittämisen ilman järjestelmällisiä tarkastuksia noudattavaksi. Lisäksi se tarkoittaa käytännössä sitä, että viisumi on voimassa koko Schengen-alueella. Unkari on noin 9,94 miljoonan asukkaan koti. Siellä Unkarin forintti on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella on täällä edustusto; suurlähetystö, konsulaatti tai kunniakonsuli, tai kaikkia näitä. Maalla on lähetystö Suomessa. Viimeisimmät matkustustiedotteet: Pidä huoli tavaroistasi julkisissa kulkuneuvoissa ja kävelykaduilla. Ole varovainen liikenteessä. (Päivitetty 4348 päivää sitten.)

EU-kansalaiset eivät tarvitse viisumia Unkariin, mikäli matka kestää alle kolme kuukautta.

Mielipiteet

Tietää tämänkin 24. päivä elokuuta 2012

Ei tarvita viisumia jos matka kestää alle kolme kuukautta. Thanks to EU.

Petri 24. päivä elokuuta 2012

Kiitoksia, Tietää! Kiitos kommentistasi. Jos tiedät muiden maiden viisumikäytännöistä, jaahan tietosi kanssamme. :-)

Kommentoitaessa julkaisua Unkarin viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.