Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

: Tarvitaanko viisumia?

Tsekin viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on ? Katso alta mitä muut sanovat. on Eurooppaan kuuluva alue, jonka maakoodi on CZ, ja joka on liittynyt Schengenin sopimuksen piiriin ja lisäksi se on Euroopan unionin jäsen. Sopimuksen jäsenmaana on järjestänyt rajojen ylittämisen ilman järjestelmällisiä tarkastuksia noudattavaksi. Lisäksi se tarkoittaa käytännössä sitä, että viisumi on voimassa koko Schengen-alueella. on noin 10,56 miljoonan asukkaan koti. Siellä on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella on täällä edustusto; suurlähetystö, konsulaatti tai kunniakonsuli, tai kaikkia näitä. Maalla on lähetystö Suomessa. Viimeisimmät matkustustiedotteet: (Päivitetty 2584 päivää sitten.)

Keski-Eurooppaan kuuluvaan Tsekkiin ei Suomen kansalainen tarvitse viisumia.

Tsekin viisumi 4/5, yhteensä 1 arviota. 1 käyttäjäarvostelua.

Mielipiteet

praguex2 24. päivä elokuuta 2012

ei tarvita viisumia, paitsi jos on esmeksi venäläinen.passi pitää olla vaikka ollaan eu:ssa.ai niin ja passin pitää olla voimassa ainakin puol ivuotta jos muistan oikein.

 • Auta pisteyttämään tämä artikkeli asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista.

Kommentoitaessa julkaisua Tsekin viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Harasoo esittelee nähtävyyksiä ja lomakohteita, ja tarjoaa mahdollisuuden niissä jo vierailleille matkalaisille mahdollisuuden kertoa kokemuksistaan.