Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Tarvitaanko viisumia?

Kuuban viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on Kuuba? Katso alta mitä muut sanovat. Kuuba on Amerikkaan kuuluva alue, jonka maakoodi on CU, ja joka ei ainakaan tällä hetkellä kuulu Schengenin alueeseen. Koska alue ei kuulu Schengenin sopimuksen piiriin, viisumi ei ole voimassa kuin tässä maassa (mikäli tässä maassa viisumia tarvitaan). Jos maa olisi osa Schengen-verkkoa, samalla viisumilla pääsisi mihin tahansa muuhunkin Schengen-maahan. Kuuba on noin 11,24 miljoonan asukkaan koti. Siellä Kuuban peso on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella ei vaikuta olevan täällä edustustoa, ainakaan vakituista sellaista, mutta paikalle saattaa olla nimetty lähiseudun lähetystön edustaja tai kiertävä lähettiläs. Maalla on lähetystö Suomessa. Viimeisimmät matkustustiedotteet: Melko turvallista. Varovaisuus tarpeen Havannassa ja liikenteessä. Matkavakuutus pakollinen sairauskuluja varten. Hurrikaanikausi kesä-marraskuussa. (Päivitetty 4117 päivää sitten.)

Mielipiteet

Miksi 14. päivä huhtikuuta 2014

Mitä tekemistä Schengen alueella on euroopan ulkopuolisten alueiden kanssa?

Pete 14. päivä huhtikuuta 2014

Koska monet eivät ole tavallasi yhtä valistuneita eivätkä tiedä mitä Schengen-alue tarkoittaa. ;-)

Kommentoitaessa julkaisua Kuuban viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.