Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Tarvitaanko viisumia?

Venezuelan viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on Venezuela? Katso alta mitä muut sanovat. Venezuela on Amerikkaan kuuluva alue, jonka maakoodi on VE, ja joka ei ainakaan tällä hetkellä kuulu Schengenin alueeseen. Koska alue ei kuulu Schengenin sopimuksen piiriin, viisumi ei ole voimassa kuin tässä maassa (mikäli tässä maassa viisumia tarvitaan). Jos maa olisi osa Schengen-verkkoa, samalla viisumilla pääsisi mihin tahansa muuhunkin Schengen-maahan. Venezuela on noin 0,02 miljoonan asukkaan koti. Siellä Venezuelan bolívar on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella on täällä edustusto; suurlähetystö, konsulaatti tai kunniakonsuli, tai kaikkia näitä. Maalla on lähetystö Suomessa. Viimeisimmät matkustustiedotteet: Väkivaltarikollisuus vakava ongelma. Noudata erityistä varovaisuutta. Vältä Kolumbian rajaseutua. Sadekausi voi aiheuttaa maanvyörymiä. (Päivitetty 4318 päivää sitten.)

Mielipiteet

Rintaääni 24. päivä elokuuta 2012

Tarvitaan viisumi. En tiedä hintaa.

Kommentoitaessa julkaisua Venezuelan viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.