Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Tarvitaanko viisumia?

Yhdysvaltojen viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on Yhdysvallat? Katso alta mitä muut sanovat. Yhdysvallat on Amerikkaan kuuluva alue, jonka maakoodi on US, ja joka ei ainakaan tällä hetkellä kuulu Schengenin alueeseen. Koska alue ei kuulu Schengenin sopimuksen piiriin, viisumi ei ole voimassa kuin tässä maassa (mikäli tässä maassa viisumia tarvitaan). Jos maa olisi osa Schengen-verkkoa, samalla viisumilla pääsisi mihin tahansa muuhunkin Schengen-maahan. Yhdysvallat on noin 314,18 miljoonan asukkaan koti. Siellä Yhdysvaltain dollari on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella on täällä edustusto; suurlähetystö, konsulaatti tai kunniakonsuli, tai kaikkia näitä. Maalla on lähetystö Suomessa. Viimeisimmät matkustustiedotteet: Itärannikko: turvallinen matkailumaa. Terrorismin vaara olemassa. Lentokentillä varattava aikaa. Hurrikaaneja kesä-marraskuussa. (Päivitetty 4251 päivää sitten.)

Ei tarvita viisumia alle 90 vuorokauden oleskelua varten. Passin oltava voimassa koko matkan ajan. Passin on oltava koneella luettava. Ennen matkaa on täytettävä sähköinen matkustuslupa.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Yhdysvaltojen viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.