Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Tarvitaanko viisumia?

Iso-Britannian viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on Iso-Britannia? Katso alta mitä muut sanovat. Iso-Britannia on Eurooppaan kuuluva alue, jonka maakoodi on GB, ja joka ei ainakaan tällä hetkellä kuulu Schengenin alueeseen. Koska alue ei kuulu Schengenin sopimuksen piiriin, vaikkakin se on osa Euroopan unionia, viisumi ei ole voimassa kuin tässä maassa (mikäli tässä maassa viisumia tarvitaan). Jos maa olisi osa Schengen-verkkoa, samalla viisumilla pääsisi mihin tahansa muuhunkin Schengen-maahan. Iso-Britannia on noin 62,26 miljoonan asukkaan koti. Siellä Englannin punta on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella on täällä edustusto; suurlähetystö, konsulaatti tai kunniakonsuli, tai kaikkia näitä. Maalla on lähetystö Suomessa. Viimeisimmät matkustustiedotteet: Turvallinen matkustusmaa. Terrorismin uhkataso ennallaan. (Päivitetty 4116 päivää sitten.)

Iso-Britannia on EU:n jäsenvaltio, joten Suomen kansalainen ei tarvitse sinne viisumia. Matkustusasiakirjaksi käy muun muassa passi tai merimiespassi palveluksessa olevalle.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Iso-Britannian viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.