Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Tarvitaanko viisumia?

Kroatian viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on Kroatia? Katso alta mitä muut sanovat. Kroatia on Eurooppaan kuuluva alue, jonka maakoodi on HR, ja joka ei ainakaan tällä hetkellä kuulu Schengenin alueeseen. Koska alue ei kuulu Schengenin sopimuksen piiriin, viisumi ei ole voimassa kuin tässä maassa (mikäli tässä maassa viisumia tarvitaan). Jos maa olisi osa Schengen-verkkoa, samalla viisumilla pääsisi mihin tahansa muuhunkin Schengen-maahan. Kroatia on noin 4,29 miljoonan asukkaan koti. Siellä Kroatian kuna on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella on täällä edustusto; suurlähetystö, konsulaatti tai kunniakonsuli, tai kaikkia näitä. Maalla on lähetystö Suomessa. Viimeisimmät matkustustiedotteet: Matkustaminen turvallista. Syrjäisillä alueilla syytä varoa raivaamattomia miinoja. Metsäpalot kesällä yleisiä. (Päivitetty 4201 päivää sitten.)

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia Kroatiaan matkustettaessa. Matkustusasiakirjaksi käy passi tai kuvallinen henkilökortti.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Kroatian viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.