Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Tarvitaanko viisumia?

Jordanian viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on Jordania? Katso alta mitä muut sanovat. Jordania on Aasiaan kuuluva alue, jonka maakoodi on JO, ja joka ei ainakaan tällä hetkellä kuulu Schengenin alueeseen. Koska alue ei kuulu Schengenin sopimuksen piiriin, viisumi ei ole voimassa kuin tässä maassa (mikäli tässä maassa viisumia tarvitaan). Jos maa olisi osa Schengen-verkkoa, samalla viisumilla pääsisi mihin tahansa muuhunkin Schengen-maahan. Jordania on noin 6,50 miljoonan asukkaan koti. Siellä Jordanian dinaari on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella ei vaikuta olevan täällä edustustoa, ainakaan vakituista sellaista, mutta paikalle saattaa olla nimetty lähiseudun lähetystön edustaja tai kiertävä lähettiläs. Viimeisimmät matkustustiedotteet: Matkailijoihin ei kohdistu erityistä riskiä, mutta varovaisuus ja suurten väkijoukkojen välttäminen on suotavaa. (Päivitetty 3179 päivää sitten.)

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Jordanian viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.