Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Tarvitaanko viisumia?

Kazakstanin viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on Kazakstan? Katso alta mitä muut sanovat. Kazakstan on Aasiaan kuuluva alue, jonka maakoodi on KZ, ja joka ei ainakaan tällä hetkellä kuulu Schengenin alueeseen. Koska alue ei kuulu Schengenin sopimuksen piiriin, viisumi ei ole voimassa kuin tässä maassa (mikäli tässä maassa viisumia tarvitaan). Jos maa olisi osa Schengen-verkkoa, samalla viisumilla pääsisi mihin tahansa muuhunkin Schengen-maahan. Kazakstan on noin 16,60 miljoonan asukkaan koti. Siellä Kazakstanin tenge on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella on täällä edustusto; suurlähetystö, konsulaatti tai kunniakonsuli, tai kaikkia näitä. Maalla on lähetystö Suomessa. Viimeisimmät matkustustiedotteet: Matkailu maassa on verraten turvallista. Yleistä varovaisuutta silti noudatettava. Suuria väkijoukkoja ja liikkumista yksin pimeällä hyvä välttää. (Päivitetty 4116 päivää sitten.)

Kazakstaniin tarvitaan viisumi. Viisumi on henkilökohtainen ja määräaikainen, kohdemaan konsulaatin myöntämä asiakirja, joka antaa luvan rajanylitykseen ja maassa oleskeluun. Viisumin tyyppi perustuu vierailun kestoon.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Kazakstanin viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.