Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Tarvitaanko viisumia?

Thaimaan viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on Thaimaa? Katso alta mitä muut sanovat. Thaimaa on Aasiaan kuuluva alue, jonka maakoodi on TH, ja joka ei ainakaan tällä hetkellä kuulu Schengenin alueeseen. Koska alue ei kuulu Schengenin sopimuksen piiriin, viisumi ei ole voimassa kuin tässä maassa (mikäli tässä maassa viisumia tarvitaan). Jos maa olisi osa Schengen-verkkoa, samalla viisumilla pääsisi mihin tahansa muuhunkin Schengen-maahan. Thaimaa on noin 66,72 miljoonan asukkaan koti. Siellä Baht on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella on täällä edustusto; suurlähetystö, konsulaatti tai kunniakonsuli, tai kaikkia näitä. Maalla on lähetystö Suomessa. Viimeisimmät matkustustiedotteet: Tilanne suurimmassa osassa maata on normaali. Eteläisissä maakunnissa on poikkeustila. Matkustajia kehotetaan tavanomaiseen varovaisuuteen. (Päivitetty 4292 päivää sitten.)

Mielipiteet

Petri 24. päivä elokuuta 2012

Suomalainen tarvitsee Thaimaahan astuakseen viisumin.

Kommentoitaessa julkaisua Thaimaan viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.