Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Tarvitaanko viisumia?

Vietnamin viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on Vietnam? Katso alta mitä muut sanovat. Vietnam on Aasiaan kuuluva alue, jonka maakoodi on VN, ja joka ei ainakaan tällä hetkellä kuulu Schengenin alueeseen. Koska alue ei kuulu Schengenin sopimuksen piiriin, viisumi ei ole voimassa kuin tässä maassa (mikäli tässä maassa viisumia tarvitaan). Jos maa olisi osa Schengen-verkkoa, samalla viisumilla pääsisi mihin tahansa muuhunkin Schengen-maahan. Vietnam on noin 91,51 miljoonan asukkaan koti. Siellä Vietnamin đồng on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella on täällä edustusto; suurlähetystö, konsulaatti tai kunniakonsuli, tai kaikkia näitä. Maalla on lähetystö Suomessa. Viimeisimmät matkustustiedotteet: Yleinen turvallisuustilanne hyvä. Varovaisuus tarpeen liikenteessä. Perehdy risteilyjen turvajärjestelyihin. Seuraa ja varaudu säänvaihteluihin. (Päivitetty 4202 päivää sitten.)

Mielipiteet

jarkko peri 14. päivä helmikuuta 2016

matka saicon tarviin viisumin olen saigonissa 28 helmikuuta aamulla 0710

Kommentoitaessa julkaisua Vietnamin viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.