Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Tarvitaanko viisumia?

Mongolian viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on Mongolia? Katso alta mitä muut sanovat. Mongolia on Aasiaan kuuluva alue, jonka maakoodi on MN, ja joka ei ainakaan tällä hetkellä kuulu Schengenin alueeseen. Koska alue ei kuulu Schengenin sopimuksen piiriin, viisumi ei ole voimassa kuin tässä maassa (mikäli tässä maassa viisumia tarvitaan). Jos maa olisi osa Schengen-verkkoa, samalla viisumilla pääsisi mihin tahansa muuhunkin Schengen-maahan. Mongolia on noin 2,75 miljoonan asukkaan koti. Siellä Mongolian tögrög on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella ei vaikuta olevan täällä edustustoa, ainakaan vakituista sellaista, mutta paikalle saattaa olla nimetty lähiseudun lähetystön edustaja tai kiertävä lähettiläs. Viimeisimmät matkustustiedotteet: Melko turvallinen matkailumaa. Katurikollisuus lisääntynyt. Yleistä varovaisuutta hyvä noudattaa. (Päivitetty 4251 päivää sitten.)

Mongoliaan tarvitaan viisumi. Viisumi on henkilökohtainen ja määräaikainen, Mongolian konsulaatin myöntämä asiakirja, joka antaa luvan rajanylitykseen ja maassa oleskeluun. Viisumin tyyppi perustuu vierailun kestoon.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Mongolian viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.