Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Tarvitaanko viisumia?

Moldovan viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on Moldova? Katso alta mitä muut sanovat. Moldova on Eurooppaan kuuluva alue, jonka maakoodi on MD, ja joka ei ainakaan tällä hetkellä kuulu Schengenin alueeseen. Koska alue ei kuulu Schengenin sopimuksen piiriin, viisumi ei ole voimassa kuin tässä maassa (mikäli tässä maassa viisumia tarvitaan). Jos maa olisi osa Schengen-verkkoa, samalla viisumilla pääsisi mihin tahansa muuhunkin Schengen-maahan. Moldova on noin 3,99 miljoonan asukkaan koti. Siellä Moldovan leu on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella ei vaikuta olevan täällä edustustoa, ainakaan vakituista sellaista, mutta paikalle saattaa olla nimetty lähiseudun lähetystön edustaja tai kiertävä lähettiläs. Viimeisimmät matkustustiedotteet: Matkustaminen maassa on turvallista normaalia varovaisuutta noudattaen. Transnistriaan matkustamista ei suositella. (Päivitetty 4201 päivää sitten.)

Suomen kansalaiset eivät tarvitse Moldovaan viisumia. Passin on kuitenkin oltava voimassa vähintään 3 kuukautta matkan päättymisen jälkeen. Viisumivapaasti Moldovassa saa turistina oleskella puolen vuoden sisällä yhteensä 90 päivän ajan.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Moldovan viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.