Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Tarvitaanko viisumia?

Papua-Uuden-Guinean viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on Papua-Uusi-Guinea? Katso alta mitä muut sanovat. Papua-Uusi-Guinea on Oseaniaan kuuluva alue, jonka maakoodi on PG, ja joka ei ainakaan tällä hetkellä kuulu Schengenin alueeseen. Koska alue ei kuulu Schengenin sopimuksen piiriin, viisumi ei ole voimassa kuin tässä maassa (mikäli tässä maassa viisumia tarvitaan). Jos maa olisi osa Schengen-verkkoa, samalla viisumilla pääsisi mihin tahansa muuhunkin Schengen-maahan. Papua-Uusi-Guinea on noin 6,18 miljoonan asukkaan koti. Siellä Papua-Uuden-Guinean kina on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella on täällä edustusto; suurlähetystö, konsulaatti tai kunniakonsuli, tai kaikkia näitä. Viimeisimmät matkustustiedotteet: Erityistä varovaisuutta noudatettava. Luonnonmullistusten, rikollisuuden ja poliittisten levottomuuksien uhka olemassa. (Päivitetty 4116 päivää sitten.)

Papua-Uuteen-Guineaan matkustava saa lentokentältä enintään 60 päivän turistiviisumin saapuessaan maahan. Passin tulee olla voimassa ainakin puoli vuotta matkan alkamisen jälkeen.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Papua-Uuden-Guinean viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.