Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Tarvitaanko viisumia?

Uuden-Seelannin viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on Uusi-Seelanti? Katso alta mitä muut sanovat. Uusi-Seelanti on Oseaniaan kuuluva alue, jonka maakoodi on NZ, ja joka ei ainakaan tällä hetkellä kuulu Schengenin alueeseen. Koska alue ei kuulu Schengenin sopimuksen piiriin, viisumi ei ole voimassa kuin tässä maassa (mikäli tässä maassa viisumia tarvitaan). Jos maa olisi osa Schengen-verkkoa, samalla viisumilla pääsisi mihin tahansa muuhunkin Schengen-maahan. Uusi-Seelanti on noin 4,43 miljoonan asukkaan koti. Siellä Uuden-Seelannin dollari on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella on täällä edustusto; suurlähetystö, konsulaatti tai kunniakonsuli, tai kaikkia näitä. Viimeisimmät matkustustiedotteet: Turvallinen matkailumaa. Luonnonmullistuksia esiintyy. Kattava matkavakuutus suositeltava. (Päivitetty 4348 päivää sitten.)

Suomalaiset eivät tarvitse viisumia Uuteen-Seelantiin, jos matka kestää alle kolme kuukautta.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Uuden-Seelannin viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.