Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Tarvitaanko viisumia?

Latvian viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on Latvia? Katso alta mitä muut sanovat. Latvia on Eurooppaan kuuluva alue, jonka maakoodi on LV, ja joka on liittynyt Schengenin sopimuksen piiriin ja lisäksi se on Euroopan unionin jäsen. Sopimuksen jäsenmaana Latvia on järjestänyt rajojen ylittämisen ilman järjestelmällisiä tarkastuksia noudattavaksi. Lisäksi se tarkoittaa käytännössä sitä, että viisumi on voimassa koko Schengen-alueella. Latvia on noin 2,21 miljoonan asukkaan koti. Siellä Latvian lati on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella on täällä edustusto; suurlähetystö, konsulaatti tai kunniakonsuli, tai kaikkia näitä. Maalla on lähetystö Suomessa. Viimeisimmät matkustustiedotteet: matkustaminen melko turvallista normaalia varovaisuutta noudattaen. Auto- ja taskuvarkauksia paljon. Kaikenkattava matkavakuutus tarpeen. (Päivitetty 4250 päivää sitten.)

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia Latviaan matkustaessaan, mutta voimassaoleva passi tai henkilökortti täytyy olla.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Latvian viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.