Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Tarvitaanko viisumia?

Portugalin viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on Portugali? Katso alta mitä muut sanovat. Portugali on Eurooppaan kuuluva alue, jonka maakoodi on PT, ja joka on liittynyt Schengenin sopimuksen piiriin ja lisäksi se on Euroopan unionin jäsen. Sopimuksen jäsenmaana Portugali on järjestänyt rajojen ylittämisen ilman järjestelmällisiä tarkastuksia noudattavaksi. Lisäksi se tarkoittaa käytännössä sitä, että viisumi on voimassa koko Schengen-alueella. Portugali on noin 10,58 miljoonan asukkaan koti. Siellä euro on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella on täällä edustusto; suurlähetystö, konsulaatti tai kunniakonsuli, tai kaikkia näitä. Maalla on lähetystö Suomessa. Viimeisimmät matkustustiedotteet: Yleinen turvallisuustilanne on hyvä. Varo tasku- ja käsilaukkuvarkaita. (Päivitetty 4348 päivää sitten.)

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia Portugaliin. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Portugalin suurlähetystöstä,

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Portugalin viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.