Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Tarvitaanko viisumia?

Norjan viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on Norja? Katso alta mitä muut sanovat. Norja on Eurooppaan kuuluva alue, jonka maakoodi on NO, ja joka on liittynyt Schengenin sopimuksen piiriin. Sopimuksen jäsenmaana Norja on järjestänyt rajojen ylittämisen ilman järjestelmällisiä tarkastuksia noudattavaksi. Lisäksi se tarkoittaa käytännössä sitä, että viisumi on voimassa koko Schengen-alueella. Norja on noin 5,00 miljoonan asukkaan koti. Siellä Norjan kruunu on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella on täällä edustusto; suurlähetystö, konsulaatti tai kunniakonsuli, tai kaikkia näitä. Maalla on lähetystö Suomessa. Pohjoismaiden välillä, Norja mukaan luettuna, vallitsee henkilöiden vapaa liikkuvuus. Viimeisimmät matkustustiedotteet: Turvallisuustilanne vakaa. Nopeasti vaihtuvat sääolosuhteet edellyttävät varovaisuutta luonnossa liikuttaessa. (Päivitetty 4251 päivää sitten.)

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia matkatessaan Norjaan.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Norjan viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.