Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Tarvitaanko viisumia?

Itävallan viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on Itävalta? Katso alta mitä muut sanovat. Itävalta on Eurooppaan kuuluva alue, jonka maakoodi on AT, ja joka on liittynyt Schengenin sopimuksen piiriin ja lisäksi se on Euroopan unionin jäsen. Sopimuksen jäsenmaana Itävalta on järjestänyt rajojen ylittämisen ilman järjestelmällisiä tarkastuksia noudattavaksi. Lisäksi se tarkoittaa käytännössä sitä, että viisumi on voimassa koko Schengen-alueella. Itävalta on noin 8,41 miljoonan asukkaan koti. Siellä euro on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella on täällä edustusto; suurlähetystö, konsulaatti tai kunniakonsuli, tai kaikkia näitä. Maalla on lähetystö Suomessa. Viimeisimmät matkustustiedotteet: Ota passi ja eurooppalainen sairaanhoitokortti matkalle. Pidä huolta rahoista. Seuraa sää- ja tieliikennetietoja tiedotusvälineistä. (Päivitetty 4251 päivää sitten.)

Itävaltaan ei tarvitse Suomen kansalainen viisumia, sillä Itävalta on EU-jäsenvaltio ja Schengen-maa. Matkustusasiakirjaksi käy passi tai kuvallinen henkilökortti.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Itävallan viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.