Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Tarvitaanko viisumia?

Kap Verden viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on Kap Verde? Katso alta mitä muut sanovat. Kap Verde on Afrikkaan kuuluva alue, jonka maakoodi on CV, ja joka ei ainakaan tällä hetkellä kuulu Schengenin alueeseen. Koska alue ei kuulu Schengenin sopimuksen piiriin, viisumi ei ole voimassa kuin tässä maassa (mikäli tässä maassa viisumia tarvitaan). Jos maa olisi osa Schengen-verkkoa, samalla viisumilla pääsisi mihin tahansa muuhunkin Schengen-maahan. Kap Verde on noin 0,56 miljoonan asukkaan koti. Siellä Kap Verden escudo on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella ei vaikuta olevan täällä edustustoa, ainakaan vakituista sellaista, mutta paikalle saattaa olla nimetty lähiseudun lähetystön edustaja tai kiertävä lähettiläs. Viimeisimmät matkustustiedotteet: Yleinen turvallisuustilanne on hyvä ja matkailu turvallista. Taskuvarkaudet ja ryöstöt yleisiä. Yksin liikkumista pimeään aikaan vältettävä. (Päivitetty 4117 päivää sitten.)

Mielipiteet

tapio.tukiainen@helsinki.fi 31. päivä lokakuuta 2013

Muutan Kap Verdelle tamikuun alussa, ja tarvitsen Kap Verden viisumimakemuksen asianmukaisella tavalla, siis sähköpostiini.

Olkaa huvä ja ilmoittakaa sähköpostiini, jos ette voi toimittaa hakemusta.

T: Tapio Tukiainen

Kommentoitaessa julkaisua Kap Verden viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.