Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Tarvitaanko viisumia?

Malesian viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on Malesia? Katso alta mitä muut sanovat. Malesia on Aasiaan kuuluva alue, jonka maakoodi on MY, ja joka ei ainakaan tällä hetkellä kuulu Schengenin alueeseen. Koska alue ei kuulu Schengenin sopimuksen piiriin, viisumi ei ole voimassa kuin tässä maassa (mikäli tässä maassa viisumia tarvitaan). Jos maa olisi osa Schengen-verkkoa, samalla viisumilla pääsisi mihin tahansa muuhunkin Schengen-maahan. Malesia on noin 28,33 miljoonan asukkaan koti. Siellä Malesian ringgit on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella on täällä edustusto; suurlähetystö, konsulaatti tai kunniakonsuli, tai kaikkia näitä. Maalla on lähetystö Suomessa. Viimeisimmät matkustustiedotteet: Tilanne rauhallinen. Noudata yleistä varovaisuutta. Laukku- ja taskuvarkaudet sekä nettihuijaukset yleisiä. Erittäin ankara huumelainsäädäntö. (Päivitetty 4056 päivää sitten.)

Mielipiteet

Risto Hakkala 10. päivä joulukuuta 2015

Sivulla ei kerrota yksiselitteisesti tarvitaanko viisumia. Siis vastauksen tulee olla esimerkiksi “tarvitaan” tai vaikka “Kuukauden oleskelulle suomalainen saa rajalta kuukauden viisumin ilman eri hakemusta” Eli vastatkaa kysymykseen. Kikkoman kastikkeen mainos ei auta kun tarvitsen yksiselitteisen tiedon enkä joutavia jaarituksia. .

Kommentoitaessa julkaisua Malesian viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.