Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Tarvitaanko viisumia?

Venäjän viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on Venäjä? Katso alta mitä muut sanovat. Venäjä on Eurooppaan kuuluva alue, jonka maakoodi on RU, ja joka ei ainakaan tällä hetkellä kuulu Schengenin alueeseen. Koska alue ei kuulu Schengenin sopimuksen piiriin, viisumi ei ole voimassa kuin tässä maassa (mikäli tässä maassa viisumia tarvitaan). Jos maa olisi osa Schengen-verkkoa, samalla viisumilla pääsisi mihin tahansa muuhunkin Schengen-maahan. Venäjä on noin 143,10 miljoonan asukkaan koti. Siellä Venäjän rupla on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella on täällä edustusto; suurlähetystö, konsulaatti tai kunniakonsuli, tai kaikkia näitä. Maalla on lähetystö Suomessa. Viimeisimmät matkustustiedotteet: Moskova: Erityistä varovaisuutta on syytä noudattaa liikenteessä, rautatieasemilla sekä metrossa. Passin ja arvoesineiden kanssa oltava huolellinen. Pietari: noudata erityistä varovaisuutta liikenteessä, metrossa, rautatieasemilla ja lentokentillä. (Päivitetty 4201 päivää sitten.)

Venäjälle tarvitaan viisumi. Viisumi on henkilökohtainen ja määräaikainen Venäjän konsulaatin tai suurlähetystön myöntämä asiakirja, joka antaa luvan rajanylitykseen ja maassa oleskeluun. Viisumin tyyppi perustuu muun muassa matkan tarkoitukseen ja vierailun kestoon.

Mielipiteet

Petri 24. päivä elokuuta 2012

Tarvitaan viisumi. Hinta on kymmeniä euroja.

Kommentoitaessa julkaisua Venäjän viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.