Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Tarvitaanko viisumia?

Ranskan viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on Ranska? Katso alta mitä muut sanovat. Ranska on Eurooppaan kuuluva alue, jonka maakoodi on FR, ja joka on liittynyt Schengenin sopimuksen piiriin ja lisäksi se on Euroopan unionin jäsen. Sopimuksen jäsenmaana Ranska on järjestänyt rajojen ylittämisen ilman järjestelmällisiä tarkastuksia noudattavaksi. Lisäksi se tarkoittaa käytännössä sitä, että viisumi on voimassa koko Schengen-alueella. Ranska on noin 63,53 miljoonan asukkaan koti. Siellä euro on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella on täällä edustusto; suurlähetystö, konsulaatti tai kunniakonsuli, tai kaikkia näitä. Maalla on lähetystö Suomessa. Viimeisimmät matkustustiedotteet: Ranska on nostanut turvallisuusvalmiuttaan pommiuhkien vuoksi erityisesti Pariisissa sekä muissa suuremmissa kaupungeissa. (Päivitetty 4201 päivää sitten.)

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia Ranskaan. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve on tarkistettava Ranskan suurlähetystöstä.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Ranskan viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.