Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Viisumityypit

Tilapäisen työntekijän viisumi

Ulkomaan kansalainen, joka haluaa työskennellä tilapäisesti vaikkapa Yhdysvalloissa, voi hakea tilapäisen työntekijän viisumia. Samaan tapaan EU- ja ETA-alueelta saapuvat ulkomaiden kansalaiset voivat Suomeen töihin tullessaan hakea tilapäisen työntekijän viisumia. Yhdysvaltojen tapauksessa tällainen tilapäisen työntekijän viisumi voi tarkoittaa parin päivän pituista keikkaa, kuten viikonlopun yli kestävää projektia, jonka ajan viisumi on voimassa.

Kattavammin informaatiota työntekijöiden viisumiasioista kerrotaan artikkelissa Työviisumi, jossa kerrotaan muun muassa työviisumista Venäjälle ja työluvan merkityksestä. Kohdemaahan töihin menevä henkilö nimittäin usein tarvitsee työluvan ennen työviisumin saamista. Lisäksi tässäkin on syytä painottaa, ettei töihin lähtevä henkilö voi hakea esimerkiksi turistiviisumia tai opiskelijaviisumia.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Tilapäisen työntekijän viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.