Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Viisumityypit

Ryhmäviisumi

Suomen kansalaiset voivat eräissä tapauksissa hakea ryhmäviisumia. Monet matkatoimistot voivat auttaa ryhmäviisumien järjestämisessä jos mielitään vaikkapa Venäjälle. Ryhmäviisumi on usein suunniteltu saman maan kansalaisille ja Venäjälle lähdettäessä ryhmäviisumin saamisen edellytys on, että samaan seurueeseen kuuluu vähintään viisi henkilöä.

Ryhmään kuuluvien henkilöiden on matkustettava samassa ajoneuvossa tai muussa kulkuvälineessä niin meno- kuin paluumatkallakin. Ryhmäviisumi Venäjälle on voimassa tyypillisesti enintään viiden päivän ajan — eli neljän yön yli. Ryhmäviisumeja myönnetään Karjalan tasavaltaan, Pietariin ja Leningradin alueelle. Myös tämän tyypin viisumihakemukseen on liitettävä viisumihakemuslomake täydellisesti ja virheettömästi täytettynä, tuore passikuva, voimassaoleva passi ja joskus myös todistus matkan ajan voimassa olevasta matkustajavakuutuksesta.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Ryhmäviisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.