Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Viisumityypit

Pyhinvaellusviisumi

Suomessa pyhiinvaellusviisumi on jokseenkin harvinainen asia, mutta esimerkiksi Saudi-Arabiaan voi tietyin ehdoin saada pyhiinvaellusviisumin. Sellaisen voi saada Saudi-Arabiasta jopa vaivattomammin kuin turistiviisumin. Samaan tapaan pyhiinvaellusviisumeja voidaan myöntää islamilaisiin maihin, kuten Iraniin, jossa pyhiinvaellusviisumi on rajattu pyhiksi mielletyissä paikoissa vierailemista varten.

Iranin tapauksessa pyhiinvaellusviisumin edellytys on olla ulkomaan kansalainen ja muslimi, kaksi täydellisesti täytettyä pyhiinvaellusviisumin hakemusta, ainakin seuraavat puoli vuotta voimassa oleva passi, kolme tuoretta valokuvaa kooltaan 3×4 senttimetriä, viisumianomuksen käsittelymaksu. Joskus henkilö myös haastatellaan viisumihakemuksen käsittelemisen yhteydessä.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Pyhinvaellusviisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.