Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Viisumityypit

Konferenssiviisumi

Konferenssiviisumilla tarkoitetaan johonkin maahan, kuten Intiaan, myönnettävää lupaa jonka turvin henkilö voi osallistua johonkin maassa järjestettävään lyhytkestoiseen seminaariin tai konferenssiin. Konferenssiviisumien voimassaoloaikoihin ei yleensä anneta jatkoaikaa.

Konferenssiviisumin saaminen muun muassa Intiaan edellyttää hakijalta sitä, että hakijan ainoa vierailun syy Intiassa on osallistua konferenssiin, seminaariin tai muuhun “työpajaan”, joka järjestetään Intiassa. Lisäksi edellytetään kelvollinen passi, todistuksia siitä, että henkilö voi taloudellisesti tulla toimeen maassa ollessaan. Henkilö ei myöskään saa olla niin sanottu persona non grata hallituksen silmissä, eikä muutenkaan epätoivottu vieras.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Konferenssiviisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.