Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Viisumityypit

Eläkeläisviisumi

Eläkeläisille varta vasten suunnitellut eläkeläisviisumit ovat erikoisviisumeja, joita myönnetään muun muassa Thaimaaseen. Joskus eläkeläisviisumeja myönnetään tietyn eliniän ylittäneille henkilöille — esimerkiksi yli 50 vuotta täyttäneille henkilöille. Eläkeläisviisumi voi olla voimassa kuukausia, Thaimaan tapauksessa enintään vuoden yhtäjaksoisesti.

Thaimaan eläkeläisviisumin haltijan on ilmoittauduttava kolmen kuukauden, siis 90 päivän, väliajoin paikallisen maahanmuuttoviraston toimistossa. Joskus tällaisen viisumin saamisen edellytyksenä on eläketodistus ja tiedot varallisuudesta. Varallisuustietoja voidaan syynätä sen vuoksi, että kohdemaa haluaa selvittää voiko henkilö tulla taloudellisesti toimeen. Joskus viisumihakemukseen on liitettävä myös rikosrekisteriote ja lääkärintodistus.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Eläkeläisviisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.