Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Tarvitaanko viisumia?

Valko-Venäjän viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on Valko-Venäjä? Katso alta mitä muut sanovat. Valko-Venäjä on Eurooppaan kuuluva alue, jonka maakoodi on BY, ja joka ei ainakaan tällä hetkellä kuulu Schengenin alueeseen. Koska alue ei kuulu Schengenin sopimuksen piiriin, viisumi ei ole voimassa kuin tässä maassa (mikäli tässä maassa viisumia tarvitaan). Jos maa olisi osa Schengen-verkkoa, samalla viisumilla pääsisi mihin tahansa muuhunkin Schengen-maahan. Valko-Venäjä on noin 9,45 miljoonan asukkaan koti. Siellä Valko-Venäjän rupla on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella ei vaikuta olevan täällä edustustoa, ainakaan vakituista sellaista, mutta paikalle saattaa olla nimetty lähiseudun lähetystön edustaja tai kiertävä lähettiläs. Maalla on lähetystö Suomessa. Viimeisimmät matkustustiedotteet: on syytä noudattaa normaalia varovaisuutta. Lähin suomenkielinen konsuliapu Suomen suurlähetystössä Liettuassa. Matkavakuutus välttämätön. (Päivitetty 4290 päivää sitten.)

Valko-Venäjälle tarvitaan viisumi. Viisumi on henkilökohtainen ja määräaikainen, kohdemaan konsulaatin myöntämä asiakirja, joka antaa luvan rajanylitykseen ja maassa oleskeluun. Viisumin tyyppi perustuu vierailun kestoon.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Valko-Venäjän viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.