Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Tarvitaanko viisumia?

Tanskan viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on Tanska? Katso alta mitä muut sanovat. Tanska on Eurooppaan kuuluva alue, jonka maakoodi on DK, ja joka on liittynyt Schengenin sopimuksen piiriin ja lisäksi se on Euroopan unionin jäsen. Sopimuksen jäsenmaana Tanska on järjestänyt rajojen ylittämisen ilman järjestelmällisiä tarkastuksia noudattavaksi. Lisäksi se tarkoittaa käytännössä sitä, että viisumi on voimassa koko Schengen-alueella. Tanska on noin 5,54 miljoonan asukkaan koti. Siellä Tanskan kruunu on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella on täällä edustusto; suurlähetystö, konsulaatti tai kunniakonsuli, tai kaikkia näitä. Maalla on lähetystö Suomessa. Pohjoismaiden välillä, Tanska mukaan luettuna, vallitsee henkilöiden vapaa liikkuvuus. Viimeisimmät matkustustiedotteet: Vaivaton ja turvallinen matkailumaa. Tavanomaista varovaisuutta ja valppautta on silti hyvä noudattaa. (Päivitetty 4317 päivää sitten.)

Jos olet Pohjoismaan kansalainen, voit vapaasti oleskella ja työskennellä Tanskassa. Et siis tarvitse viisumia etkä työ- tai oleskelulupaa.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Tanskan viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.