Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Tarvitaanko viisumia?

Tahitin viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on Tahiti? Katso alta mitä muut sanovat. Tahiti on Oseaniaan kuuluva alue, jonka maakoodi on PF, ja joka ei ainakaan tällä hetkellä kuulu Schengenin alueeseen. Koska alue ei kuulu Schengenin sopimuksen piiriin, viisumi ei ole voimassa kuin tässä maassa (mikäli tässä maassa viisumia tarvitaan). Jos maa olisi osa Schengen-verkkoa, samalla viisumilla pääsisi mihin tahansa muuhunkin Schengen-maahan. Tahiti on noin 0,16 miljoonan asukkaan koti. Siellä CFP-frangi on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella ei vaikuta olevan täällä edustustoa, ainakaan vakituista sellaista, mutta paikalle saattaa olla nimetty lähiseudun lähetystön edustaja tai kiertävä lähettiläs.

Passin tulee olla voimassa ainakin 3 kuukautta matkan aloittamisen jälkeen. Viisumia ei tarvita alle 3 kuukauden oleskeluun.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Tahitin viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.