Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Tarvitaanko viisumia?

Sveitsin viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on Sveitsi? Katso alta mitä muut sanovat. Sveitsi on Eurooppaan kuuluva alue, jonka maakoodi on SZ, ja joka on liittynyt Schengenin sopimuksen piiriin. Sopimuksen jäsenmaana Sveitsi on järjestänyt rajojen ylittämisen ilman järjestelmällisiä tarkastuksia noudattavaksi. Lisäksi se tarkoittaa käytännössä sitä, että viisumi on voimassa koko Schengen-alueella. Sveitsi on noin 7,95 miljoonan asukkaan koti. Siellä Sveitsin frangi on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella on täällä edustusto; suurlähetystö, konsulaatti tai kunniakonsuli, tai kaikkia näitä. Maalla on lähetystö Suomessa. Viimeisimmät matkustustiedotteet: Turvallisuustilanne normaali. Ota passi ja eurooppalainen sairaanhoitokortti mukaan matkalle. Seuraa sää- ja tieliikennetietoja tiedotusvälineistä. (Päivitetty 4116 päivää sitten.)

Suomalaiselle riittää passi Sveitsin rajalla. Henkilöllisyyskortillakin voi pärjätä. Viisumia ei tarvita.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Sveitsin viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.