Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Tarvitaanko viisumia?

Slovakian viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on Slovakia? Katso alta mitä muut sanovat. Slovakia on Eurooppaan kuuluva alue, jonka maakoodi on SK, ja joka on liittynyt Schengenin sopimuksen piiriin ja lisäksi se on Euroopan unionin jäsen. Sopimuksen jäsenmaana Slovakia on järjestänyt rajojen ylittämisen ilman järjestelmällisiä tarkastuksia noudattavaksi. Lisäksi se tarkoittaa käytännössä sitä, että viisumi on voimassa koko Schengen-alueella. Slovakia on noin 5,44 miljoonan asukkaan koti. Siellä euro on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella on täällä edustusto; suurlähetystö, konsulaatti tai kunniakonsuli, tai kaikkia näitä. Maalla on lähetystö Suomessa. Viimeisimmät matkustustiedotteet: Matkailu pääosin turvallista. Varo taskuvarkaita etenkin kaupungeissa. Normaalia varovaisuutta hyvä noudattaa, myös maantieliikenteessä. (Päivitetty 4055 päivää sitten.)

Suomen kansalainen ei tarvitse Slovakiaan viisumia.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Slovakian viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.