Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Tarvitaanko viisumia?

Serbian viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on Serbia? Katso alta mitä muut sanovat. Serbia on Eurooppaan kuuluva alue, jonka maakoodi on RS, ja joka ei ainakaan tällä hetkellä kuulu Schengenin alueeseen. Koska alue ei kuulu Schengenin sopimuksen piiriin, viisumi ei ole voimassa kuin tässä maassa (mikäli tässä maassa viisumia tarvitaan). Jos maa olisi osa Schengen-verkkoa, samalla viisumilla pääsisi mihin tahansa muuhunkin Schengen-maahan. Serbia on noin 7,12 miljoonan asukkaan koti. Siellä Serbian dinaari on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella on täällä edustusto; suurlähetystö, konsulaatti tai kunniakonsuli, tai kaikkia näitä. Maalla on lähetystö Suomessa. Viimeisimmät matkustustiedotteet: Maassa on turvallista matkustaa. Kosovon ja Serbian välisellä rajaseudulla ja Presevon laaksossa syytä tarkkaavaisuuteen. (Päivitetty 4317 päivää sitten.)

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia Serbiaan, mikäli matka kestää alle 90 vuorokautta.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Serbian viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.