Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Tarvitaanko viisumia?

Ruotsin viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on Ruotsi? Katso alta mitä muut sanovat. Ruotsi on Eurooppaan kuuluva alue, jonka maakoodi on SE, ja joka on liittynyt Schengenin sopimuksen piiriin ja lisäksi se on Euroopan unionin jäsen. Sopimuksen jäsenmaana Ruotsi on järjestänyt rajojen ylittämisen ilman järjestelmällisiä tarkastuksia noudattavaksi. Lisäksi se tarkoittaa käytännössä sitä, että viisumi on voimassa koko Schengen-alueella. Ruotsi on noin 9,41 miljoonan asukkaan koti. Siellä Ruotsin kruunu on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella on täällä edustusto; suurlähetystö, konsulaatti tai kunniakonsuli, tai kaikkia näitä. Maalla on lähetystö Suomessa. Pohjoismaiden välillä, Ruotsi mukaan luettuna, vallitsee henkilöiden vapaa liikkuvuus. Viimeisimmät matkustustiedotteet: Turvallinen matkailumaa, mutta normaalia varovaisuutta hyvä silti noudattaa. (Päivitetty 4201 päivää sitten.)

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia matkustaakseen Ruotsiin.

Mielipiteet

Pro-Swe 23. päivä elokuuta 2012

Ruotsi on helppo maa suomalaiselle matkustajalle.

Kommentoitaessa julkaisua Ruotsin viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.