Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Tarvitaanko viisumia?

Romanian viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on Romania? Katso alta mitä muut sanovat. Romania on Eurooppaan kuuluva alue, jonka maakoodi on RO, ja joka ei ainakaan tällä hetkellä kuulu Schengenin alueeseen. Koska alue ei kuulu Schengenin sopimuksen piiriin, vaikkakin se on osa Euroopan unionia, viisumi ei ole voimassa kuin tässä maassa (mikäli tässä maassa viisumia tarvitaan). Jos maa olisi osa Schengen-verkkoa, samalla viisumilla pääsisi mihin tahansa muuhunkin Schengen-maahan. Romania on noin 19,04 miljoonan asukkaan koti. Siellä Romanian leu on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella on täällä edustusto; suurlähetystö, konsulaatti tai kunniakonsuli, tai kaikkia näitä. Maalla on lähetystö Suomessa. Viimeisimmät matkustustiedotteet: Matkustaminen maassa on turvallista normaalia varovaisuutta noudattaen. Varovaisuutta liikenteessä. Kulkukoiria vältettävä. (Päivitetty 4348 päivää sitten.)

Suomalaiset ja muut EU-maiden kansalaiset eivät tarvitse viisumia Romaniaan matkustaessaan. Viisumivapaasti Romaniassa saa oleskella puolen vuoden sisällä yhteensä enintään 90 päivän ajan.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Romanian viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.