Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Tarvitaanko viisumia?

Islannin viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on Islanti? Katso alta mitä muut sanovat. Islanti on Eurooppaan kuuluva alue, jonka maakoodi on IS, ja joka on liittynyt Schengenin sopimuksen piiriin. Sopimuksen jäsenmaana Islanti on järjestänyt rajojen ylittämisen ilman järjestelmällisiä tarkastuksia noudattavaksi. Lisäksi se tarkoittaa käytännössä sitä, että viisumi on voimassa koko Schengen-alueella. Islanti on noin 0,32 miljoonan asukkaan koti. Siellä Islannin kruunu on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella on täällä edustusto; suurlähetystö, konsulaatti tai kunniakonsuli, tai kaikkia näitä. Maalla on lähetystö Suomessa. Pohjoismaiden välillä, Islanti mukaan luettuna, vallitsee henkilöiden vapaa liikkuvuus. Viimeisimmät matkustustiedotteet: Turvallinen matkustusmaa. Tuliperäinen maaperä ja luonnonolot edellyttävät varovaisuutta luonnossa liikuttaessa. Jäätiköille vain oppaan kanssa. (Päivitetty 4252 päivää sitten.)

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Islannin viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.