Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Tarvitaanko viisumia?

Irlannin viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on Irlanti? Katso alta mitä muut sanovat. Irlanti on Eurooppaan kuuluva alue, jonka maakoodi on IE, ja joka ei ainakaan tällä hetkellä kuulu Schengenin alueeseen. Koska alue ei kuulu Schengenin sopimuksen piiriin, vaikkakin se on osa Euroopan unionia, viisumi ei ole voimassa kuin tässä maassa (mikäli tässä maassa viisumia tarvitaan). Jos maa olisi osa Schengen-verkkoa, samalla viisumilla pääsisi mihin tahansa muuhunkin Schengen-maahan. Irlanti on noin 4,58 miljoonan asukkaan koti. Siellä euro on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella on täällä edustusto; suurlähetystö, konsulaatti tai kunniakonsuli, tai kaikkia näitä. Maalla on lähetystö Suomessa. Viimeisimmät matkustustiedotteet: Turvallinen matkailukohde. Normaalia varovaisuutta on syytä noudattaa. Turvatoimia lentokentillä on tiukennettu. (Päivitetty 4250 päivää sitten.)

EU-kansalaisena ei suomalainen tarvitse viisumia Irlantiin.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Irlannin viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.