Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Tarvitaanko viisumia?

Espanjan viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on Espanja? Katso alta mitä muut sanovat. Espanja on Eurooppaan kuuluva alue, jonka maakoodi on ES, ja joka on liittynyt Schengenin sopimuksen piiriin ja lisäksi se on Euroopan unionin jäsen. Sopimuksen jäsenmaana Espanja on järjestänyt rajojen ylittämisen ilman järjestelmällisiä tarkastuksia noudattavaksi. Lisäksi se tarkoittaa käytännössä sitä, että viisumi on voimassa koko Schengen-alueella. Espanja on noin 47,19 miljoonan asukkaan koti. Siellä euro on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella on täällä edustusto; suurlähetystö, konsulaatti tai kunniakonsuli, tai kaikkia näitä. Maalla on lähetystö Suomessa. Viimeisimmät matkustustiedotteet: Kesällä metsä- ja pensaspaloja. Noudata viranomaisohjeita. Yleisesti turvallista. Varo taskuvarkaita ja liikennettä. Mielenosoitukset mahdollisia. (Päivitetty 4116 päivää sitten.)

Espanjaan ei tarvita viisumia, jos matkustaja on suomalainen, sillä Espanja on EU-jäsenvaltio ja kuuluu Schengen-alueeseen.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Espanjan viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.