Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Tarvitaanko viisumia?

Bulgarian viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on Bulgaria? Katso alta mitä muut sanovat. Bulgaria on Eurooppaan kuuluva alue, jonka maakoodi on BG, ja joka ei ainakaan tällä hetkellä kuulu Schengenin alueeseen. Koska alue ei kuulu Schengenin sopimuksen piiriin, vaikkakin se on osa Euroopan unionia, viisumi ei ole voimassa kuin tässä maassa (mikäli tässä maassa viisumia tarvitaan). Jos maa olisi osa Schengen-verkkoa, samalla viisumilla pääsisi mihin tahansa muuhunkin Schengen-maahan. Bulgaria on noin 7,36 miljoonan asukkaan koti. Siellä Bulgarian leva on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella on täällä edustusto; suurlähetystö, konsulaatti tai kunniakonsuli, tai kaikkia näitä. Maalla on lähetystö Suomessa. Viimeisimmät matkustustiedotteet: Melko turvallinen EU-maa matkustaa. Eurooppalaisella sairaanhoitokortilla saa ensiapua, kaikenkattava matkavakuutus silti tarpeen. (Päivitetty 4348 päivää sitten.)

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia, mikäli viipyvät maassa alle 90 päivää.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Bulgarian viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.