Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Tarvitaanko viisumia?

Bosnia–Hertsegovinan viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on Bosnia ja Hertsegovina? Katso alta mitä muut sanovat. Bosnia ja Hertsegovina on Eurooppaan kuuluva alue, jonka maakoodi on BA, ja joka ei ainakaan tällä hetkellä kuulu Schengenin alueeseen. Koska alue ei kuulu Schengenin sopimuksen piiriin, viisumi ei ole voimassa kuin tässä maassa (mikäli tässä maassa viisumia tarvitaan). Jos maa olisi osa Schengen-verkkoa, samalla viisumilla pääsisi mihin tahansa muuhunkin Schengen-maahan. Bosnia ja Hertsegovina on noin 3,83 miljoonan asukkaan koti. Siellä vaihdettava markka on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella on täällä edustusto; suurlähetystö, konsulaatti tai kunniakonsuli, tai kaikkia näitä. Viimeisimmät matkustustiedotteet: Maassa on suhteellisen turvallista, mutta asumattomilla alueilla on noudatettava erityistä varovaisuutta miinavaaran takia. (Päivitetty 4201 päivää sitten.)

Bosnia ja Hertsegovinaan matkustettaessa tarvitaan voimassa oleva passi. Suomen kansalaiselta ei vaadita alle kolme kuukautta kestävää matkaa varten viisumia.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Bosnia–Hertsegovinan viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.