Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Tarvitaanko viisumia?

Belgian viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on Belgia? Katso alta mitä muut sanovat. Belgia on Eurooppaan kuuluva alue, jonka maakoodi on BE, ja joka on liittynyt Schengenin sopimuksen piiriin ja lisäksi se on Euroopan unionin jäsen. Sopimuksen jäsenmaana Belgia on järjestänyt rajojen ylittämisen ilman järjestelmällisiä tarkastuksia noudattavaksi. Lisäksi se tarkoittaa käytännössä sitä, että viisumi on voimassa koko Schengen-alueella. Belgia on noin 11,00 miljoonan asukkaan koti. Siellä euro on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella on täällä edustusto; suurlähetystö, konsulaatti tai kunniakonsuli, tai kaikkia näitä. Maalla on lähetystö Suomessa. Viimeisimmät matkustustiedotteet: Turvallinen matkailumaa. Varovaisuutta on kuitenkin syytä noudattaa varkauksien varalta erityisesti suurimpien kaupunkien keskustoissa. (Päivitetty 4201 päivää sitten.)

Viisumia ei tarvita Belgiaan, sillä Suomi ja Belgia ovat EU-jäsenvaltiota ja Schengen-alueen jäseniä.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Belgian viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.