Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Tarvitaanko viisumia?

Australian viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on Australia? Katso alta mitä muut sanovat. Australia on Oseaniaan kuuluva alue, jonka maakoodi on AU, ja joka ei ainakaan tällä hetkellä kuulu Schengenin alueeseen. Koska alue ei kuulu Schengenin sopimuksen piiriin, viisumi ei ole voimassa kuin tässä maassa (mikäli tässä maassa viisumia tarvitaan). Jos maa olisi osa Schengen-verkkoa, samalla viisumilla pääsisi mihin tahansa muuhunkin Schengen-maahan. Australia on noin 22,68 miljoonan asukkaan koti. Siellä Australian dollari on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella on täällä edustusto; suurlähetystö, konsulaatti tai kunniakonsuli, tai kaikkia näitä. Viimeisimmät matkustustiedotteet: Turvallinen matkailumaa. Tulvia, pyörremyrskyjä ja metsäpaloja esiintyy tietyillä alueilla. Kattava matkavakuutus suositeltava. (Päivitetty 3470 päivää sitten.)

Kaikilla vierailijoilla on oltava viisumi.

Mielipiteet

Ellu 26. päivä elokuuta 2014

Anteeksi vain mutta Australiassa asuu 22,68 miljoonaa ihmistä eikä 0,02 miljoonaa! ;)

Pete 26. päivä elokuuta 2014

Oho, onpa ison suuruusluokan virhe! Kiitos kun viitsit ilmoittaa asiasta, Ellu. :-)

Kommentoitaessa julkaisua Australian viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.