Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Tarvitaanko viisumia?

Arabiemiraattien viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on Yhdistyneet arabiemiirikunnat? Katso alta mitä muut sanovat. Yhdistyneet arabiemiirikunnat on Aasiaan kuuluva alue, jonka maakoodi on AE, ja joka ei ainakaan tällä hetkellä kuulu Schengenin alueeseen. Koska alue ei kuulu Schengenin sopimuksen piiriin, viisumi ei ole voimassa kuin tässä maassa (mikäli tässä maassa viisumia tarvitaan). Jos maa olisi osa Schengen-verkkoa, samalla viisumilla pääsisi mihin tahansa muuhunkin Schengen-maahan. Yhdistyneet arabiemiirikunnat on noin 8,26 miljoonan asukkaan koti. Siellä Yhdistyneiden arabiemiirikuntien dirhami on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella on täällä edustusto; suurlähetystö, konsulaatti tai kunniakonsuli, tai kaikkia näitä. Viimeisimmät matkustustiedotteet: Turvallinen matkailumaa. Islamin uskosta johtuvat käyttäytymissäännöt huomioitava. Maassa nollatoleranssi huumausaineiden suhteen. (Päivitetty 4319 päivää sitten.)

Mielipiteet

snachy 31. päivä elokuuta 2014

Etsin tietoa, en jonkun arvausta. Joten täysin ääliömäinen sivusto. Sivuston tekijälle toivotan hai***ta pas**a.

Kommentoitaessa julkaisua Arabiemiraattien viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.