Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Tarvitaanko viisumia?

Albanian viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on Albania? Katso alta mitä muut sanovat. Albania on Eurooppaan kuuluva alue, jonka maakoodi on AL, ja joka ei ainakaan tällä hetkellä kuulu Schengenin alueeseen. Koska alue ei kuulu Schengenin sopimuksen piiriin, viisumi ei ole voimassa kuin tässä maassa (mikäli tässä maassa viisumia tarvitaan). Jos maa olisi osa Schengen-verkkoa, samalla viisumilla pääsisi mihin tahansa muuhunkin Schengen-maahan. Albania on noin 2,81 miljoonan asukkaan koti. Siellä Albanian lek on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella on täällä edustusto; suurlähetystö, konsulaatti tai kunniakonsuli, tai kaikkia näitä. Viimeisimmät matkustustiedotteet: Matkustaminen melko turvallista, noudata varovaisuutta Kosovon raja-alueella. Vältä mielenosoituksia. Maanjäristykset ja metsäpalot mahdollisia. (Päivitetty 4251 päivää sitten.)

Albanian tasavaltaan ei Suomen kansalainen tarvitse viisumia.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Albanian viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.