Viisumi — viisumityypit ja viisumin hakeminen

Olet täällä: Tarvitaanko viisumia?

Alankomaiden viisumi

Tarvitaanko viisumia kun matkan päämääränä on Alankomaat? Katso alta mitä muut sanovat. Alankomaat on Eurooppaan kuuluva alue, jonka maakoodi on NL, ja joka on liittynyt Schengenin sopimuksen piiriin ja lisäksi se on Euroopan unionin jäsen. Sopimuksen jäsenmaana Alankomaat on järjestänyt rajojen ylittämisen ilman järjestelmällisiä tarkastuksia noudattavaksi. Lisäksi se tarkoittaa käytännössä sitä, että viisumi on voimassa koko Schengen-alueella. Alankomaat on noin 16,84 miljoonan asukkaan koti. Siellä euro ja Yhdysvaltain dollari Karibialla on virallinen, tai ainakin yleisesti käytössä oleva ja yleisesti hyväksytty, valuutta. Suomella on täällä edustusto; suurlähetystö, konsulaatti tai kunniakonsuli, tai kaikkia näitä. Maalla on lähetystö Suomessa. Viimeisimmät matkustustiedotteet: turvallinen matkailumaa. Normaali varovaisuus on tarpeen ja matkatavaroita on pidettävä silmällä. Lentokentälle on varattava aikaa. (Päivitetty 3822 päivää sitten.)

Alankomaat kuuluu EU:hun ja on Schengen-maa, joten suomalainen matkustaja ei tarvitse sinne viisumia.

Mielipiteet

Tietää tämänkin 24. päivä elokuuta 2012

Parin vuoden takaisen kokemuksen mukaan viisumia ei tarvita Hollantiin mentäessä. Maa kuuluu Schenin piiriin ja EU:hun.

kimmo.nystrom@gma8l.com 27. päivä lokakuuta 2013

tämä on tosi hyödyllin sivusto maalikolle joka ei ole matkustuksen ammattilainen kiitos sain tietoni helposti kiitos

Kommentoitaessa julkaisua Alankomaiden viisumi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Suosituimpia artikkeleita
  Viime artikkelit
  1. Viron viisumi
  2. Unkarin viisumi
  3. Ukrainan viisumi
  4. Turkin viisumi
  5. Tsekin viisumi
  Kommentteja muilta kävijöiltä
  Muita matkakohteita

  Matkatoimisto.biz-hakemistossa esitellään Suomessa toimivia matkojen järjestäjiä ja annetaan niiden asiakkaille mahdollisuus kertoa kokemuksistaan nimettömästi.

  Kylpylä.net-sivustolla esitellään Suomen kylpylät.